Particuliere thuiszorg in Amsterdam ⋆ Particuliere Thuiszorg Nederland
Bel ons

Particuliere thuiszorg in Amsterdam

Contact opnemen
Sluiten

Direct zorg aanvragen

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Particuliere thuiszorg AmsterdamParticuliere Thuiszorg Nederland in Amsterdam

Voor warme, betrokken en hoog kwalitatieve particuliere thuiszorg in Amsterdam kunt u terecht bij Particuliere Thuiszorg Nederland. We hebben ruim 25 jaar ervaring en garanderen betrokken en betrouwbare verzorging en verpleging. Wanneer en hoe lang u dat zelf wenst.

Dat kan omdat we werken met zelfstandige zorgverleners. Deze uitermate betrokken professionals geven de voorkeur aan een kleiner aantal cliënten die ze lang kunnen verzorgen boven een groot aantal cliënten waarmee ze geen band kunnen opbouwen. Meer weten over de voordelen van zzp-ers in de zorg boven medewerkers in vaste dienst? Bekijk dan deze pagina eens.

U kunt bij Particuliere Thuiszorg Nederland terecht voor thuiszorgdiensten als:

Een volledig overzicht vindt u op onze zorgaanbod pagina.
De thuiszorgdiensten stemmen we volledig af op uw behoeften. Zo kunt u op uw vertrouwde manier thuis blijven wonen.

Waarom kiezen voor onze particuliere thuiszorg in Amsterdam?

Bij ons wordt de particuliere zorg uitsluitend door enthousiaste, professionele zelfstandige zorgverleners verleend. Dat brengt grote voordelen voor u met zich mee. Daarnaast mag u ook een hoge servicegraad van ons verwachten, want dat staat hoog bij ons in het vaandel geschreven.

Voordelen persoonsgerichte zorg

Persoonsgerichte zorg zorgt voor een veel grotere medicatietrouw, wat het uiteindelijke genezingsproces ten goede komt. Dit bleek tijdens een in april gehouden congres in Zweden. Het ziekenhuis verblijf kon zelfs tussen 30 en 50% verkort worden!

Ontlast uw dierbaren

Al kan het voor uw naasten een voorrecht zijn om voor u te zorgen, op een gegeven moment kan de zorg te zwaar vallen. Particuliere thuiszorg kan een oplossing zijn. Buiten verpleegkundige zorg verlenen we o.a. ook respijtzorg. Zo kan uw mantelzorger ook weer even bijtanken.

Ontlast uzelf als zorgvragerWebsite-thuiszorg-009

Persoonlijke zorg van uw partner ontvangen is vanzelfsprekend en vaak wenselijk. Maar deze intieme zorg van uw vrienden, buren of uitwonende kinderen ontvangen niet altijd.
Als uw partner niet in staat is om u persoonlijke zorg te geven, en u dit liever niet (uitsluitend) van uw naasten wilt ontvangen, denk dan eens aan Particuliere Thuiszorg Nederland. Naast verpleegkundige zorg, thuiszorg en respijtzorg, kunnen we u op heel veel vlakken ondersteunen. Op het moment dat het ú uitkomt!
U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat u anderen tot last bent.

Ook in uw buurt!

We leveren zorg in alle stadsdelen van Amsterdam: Centrum, Noord, West, Nieuw-West, Zuid, Oost, Zuidoost en Westpoort.

Daarnaast natuurlijk ook in de plaatsen in de gemeente Amsterdam: Buiksloot, Driemond, Durgerdam, Haarlemmerliede, Holysloot, Landsmeer, Nieuwendam, Nieuwer-Amstel, ’t Nopeind, Oostzaan, Oud Osdorp, Ransdorp, Ruigoord, Schellingwoude, Het Schouw, Sloten, Sloterdijk, Watergraafsmeer, Weesperkarspel en Zunderdorp.

Neem contact op met Particuliere Thuiszorg Nederland

U kunt ons altijd bereiken 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Persoonlijke aandacht en zorg vinden wij erg belangrijk. Dat ziet u terug in onze intake gesprek. Daarin bekijken we met welke zorg u het beste geholpen bent. Toegespitst op úw situatie.

 

Direct zorg aanvragen

Bel: 085-2011242
Of mail ons