Disclaimer ⋆ Particuliere Thuiszorg Nederland
Bel ons

Disclaimer

Vanzelfsprekend

Contact opnemen
Sluiten

Direct zorg aanvragen

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Disclaimer/Copyright

De op deze website getoonde informatie wordt door Particuliere Thuiszorg Nederland met zorg samengesteld.
Particuliere Thuiszorg Nederland verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Particuliere Thuiszorg Nederland worden aangeboden, wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Particuliere Thuiszorg Nederland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het niet ononderbroken functioneren van deze website.
Particuliere Thuiszorg Nederland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de op de website van Particuliere Thuiszorg Nederland online opgenomen informatie.
Verwijzingen naar sites die niet door Particuliere Thuiszorg Nederland worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen.
Hoewel Particuliere Thuiszorg Nederland uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor sites die niet door Particuliere Thuiszorg Nederland worden onderhouden.
Particuliere Thuiszorg Nederland hecht grote waarde aan goede voorlichting op het gebied van zorgverlening. Wij doen ons uiterste best om u van dienst te zijn.
Helaas gaat er echter wel eens iets anders dan verwacht en ook bij ons kan iets fout gaan.
Eventuele klachten kunt u kenbaar maken via het contactformulier op deze site.

Copyright

Alle op de site afgebeelde gegevens, waaronder teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s, zijn in eigendom of in licentie bij Particuliere Thuiszorg Nederland en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht.
De (intellectuele) eigendomsrechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot de site. De inhoud van de site mag slechts worden gebruikt voor niet-commerciële privédoeleinden. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van Particuliere Thuiszorg Nederland.