Op vakantie met zorg? Neem een particuliere zorgverlener mee!
Bel ons

Op vakantie en zorg nodig? Op vakantie met zorg, particuliere zorg!

Vanzelfsprekend

Contact opnemen
Sluiten

Direct zorg aanvragen

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vakantie met zorg, daar staat niet iedereen bij stil.  Totdat het wenselijk of nodig is. De zorg op vakantie kan verschillende vormen hebben: verpleging, verzorging, begeleiding of alleen gezelschap. De zorg op het vakantieadres, of tijdens een rondreis kan dus op allerlei manieren gegeven worden.

Dagtochtjes met zorg

Stel u wilt graag nog eens met uw vader langs de plekken uit zijn jeugd. Samen nog eens herinneringen ophalen. Samen nog eens lopen langs het oude schoolplein, door het dorp of de stad, genieten van het natuurschoon, of misschien juist op een terrasje.

Misschien wel de laatste keer.

Echter uw vader is hulpbehoevender geworden, heeft eigenlijk meerdere malen per dag zorg nodig en kan niet meer zo veel zelf. Maar hij is nog wel helder genoeg van geest!

Dan is het goed te weten dat Particuliere Thuiszorg Nederland u kan helpen.

Vakantie met zorg

Niet alleen op dagtochten kunnen we zorg verlenen. Wij doen dat ook tijdens uw vakantie. Of het nu in Nederland is of in het buitenland. Of het een dag is of een paar weken. U zit niet vast aan plaats of tijd.

De mogelijkheden zijn talrijk:

  • Uw ouders samen nog een keer laten genieten van een vakantie waar de zorg voor een van uw ouders door een zorgprofessional uit handen wordt genomen? Zodat ze samen nog eens echt kunnen genieten?
  • Met het hele gezin op vakantie en de zorg voor uw zieke kind of partner overlaten aan een verpleegkundige, zodat u écht kunt uitrusten en genieten van het héle gezin?
  • U wilt graag op vakantie, maar u kunt of durft het niet zelfstandig? U heeft behoefte aan permanente gezelschap die ook zorgtaken op zich kan nemen?
  • Of uw (achter) kleinkinderen bezoeken in het buitenland? Het kan. Uw persoonlijke zorgverlener reist met u mee.
  • Maar ook: u bent mantelzorger en u wilt graag eens op vakantie. Wie neemt dan de zorg over? Vervangende mantelzorg.

Dus ziek zijn en toch op vakantie? Het kan heel vaak. Zolang het medisch verantwoord is, kunnen wij u van dienst zijn.

Uw vakantie met zorg dat is onze zorg!

Vakantie met zorg en pgb

Maakt u gebruik van een pgb, dan zijn er zaken waar u rekening mee moet houden. Lees via deze pagina wat handige tips.

Vakantie met zorg, dankzij Particuliere Thuiszorg Nederland

Respijtzorg

Als mantelzorger is het ook belangrijk om goed voor uzelf te zorgen. Tenslotte zorgt u langdurig voor een ander. Wist u dat u bij uw gemeente of zorgverzekeraar respijtzorg kunt aanvragen?

Respijtzorg, zorg voor 2

Respijtzorg is zorg voor allebei. Voor u, de mantelzorger, en voor diegene die door u verzorgd wordt. Met respijtzorg kan u met een gerust hart tijd voor u zelf nemen. Een aantal uren, dagen, of als u met vakantie zou willen gaan. Zodat u kunt bijtanken. Degene waar u voor zorgt krijgt de zorg die nodig is.

Vaak is het voor de partner belangrijk om in de eigen vertrouwde omgeving te blijven en niet tijdelijk opgenomen te worden of naar een zorghotel te verhuizen. Dat is het goed om te weten dat Particuliere Thuiszorg Nederland voor u de zorgverleners zoekt die voor uw naaste zorgt tijdens uw afwezigheid.

Bekijk ook onze respijtzorg pagina.

Meer informatie? Neem contact op!

Onze zorgverleners

Professioneel

Wij zorgen voor professionele zorgverleners die op elk gewenst niveau zorg kunnen verlenen. Op elk gewenst moment van de dag of nacht. Die met u mee gaat en alle zorg uit handen neemt. Met respect voor persoon en privacy, en persoonlijke aandacht.

Al onze zorgverleners zijn zzp’ers. Zij worden zorgvuldig door ons geselecteerd op professionaliteit, persoonlijkheid en flexibiliteit.

Extra informatie

We hebben een aantal artikelen geschreven die erg handig voor u kunnen zijn.

Altijd de juiste zorg

Blokzorg via Particuliere Thuiszorg Nederland
24 uurszorgLees meer
Ouderenzorg via Particuliere Thuiszorg Nederland
24 uursverplegingLees meer
Respijtzorg via Particuliere Thuiszorg Nederland
RespijtzorgLees meer