Nachtzorg, zorg op maat ⋆ Particuliere Thuiszorg Nederland
Bel ons

Nachtzorg, zorg op maat

Vanzelfsprekend

Contact opnemen
Sluiten

Direct zorg aanvragen

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met behulp van de nachtzorg van Particuliere Thuiszorg Nederland kunt u de nachten makkelijker doorkomen. Of u het nu moeilijk vindt om ’s nachts alleen te zijn, of omdat u de zorg ’s nachts voor uw partner te zwaar vindt worden.

Met behulp van onze nachtzorg bent u overdag weer uitgeslapen en kunt u genieten van uw omgeving.

Nachtzorg, wanneer is het nodig?

Met behulp van nachtzorg kan er een oogje in het zeil gehouden worden. Bij bijvoorbeeld dementie. Dementerenden kunnen gaan dwalen. Als er een vertrouwde zorgverlener bij u ’s nachts aanwezig is, kan deze u daarin ontlasten.

Nachtzorg, niet alleen bij dementerenden

Of bij spierziekte zoals ALS of bij ziekte aan het centraal zenuwstelsel zoals MS. Bij deze ziektes kunnen  gedurende de nacht op wisselende tijden, korte zorgmomenten nodig zijn. Onze nachtzorg kan daarbij een oplossing voor u bieden zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten op respons van een (hals)alarmering systeem. Of misschien kan er zelfs opname in het verpleeghuis voorkomen worden. Want wij bieden die nachtzorg aan die precies past in uw situatie.

Nachtzorg via Particuliere Thuiszorg Nederland

Zorg op maat

Nachtzorg van Particuliere Thuiszorg Nederland betekent “zorg op maat!” Wij hanteren dan ook geen standaard tijden zoals de meeste andere zorgaanbieders doen van 23.00 – 07.00 uur. Wij kijken specifiek naar uw behoefte. Wanneer u bijvoorbeeld ook hulp nodig heeft bij het nacht-klaar maken en naar bed gaan dan doen we dat er gewoon bij. De zorgverlener kan dan bijvoorbeeld al om 21.00 uur naar u toekomen om u te ondersteunen en blijft vervolgens tot de volgende ochtend. Wanneer het wenselijk is kan de zorgverlener u zelfs nog ondersteunen met de ochtendzorg. Kortom nachtzorg van Particuliere Thuiszorg Nederland is zeer flexibele zorg en op maat.

Zorgduur

Wij hanteren echter wel een minimaal aantal aaneengesloten uren. Dat zijn er 8. Natuurlijk mogen het er ook meer zijn. Dat heeft te maken met de zelfstandige zorgverleners zelf. Zij bepalen hoe lang zij willen werken. Voor korte zorgmomenten kunnen ze lange (onbetaalde) reistijden hebben. Het verlenen van zorg wordt dan gauw onrendabel. Want ook zij moeten een gezin onderhouden. De tijdstippen en duur van de nachtzorg worden vastgesteld op basis van uw behoefte.

Wij bemiddelen in verschillende vormen van nachtzorg:

  • Een slaapwacht door een helpende, verzorgende of verpleegkundige
  • Een waaknacht door een helpende, verzorgende of verpleegkundige
Nu meteen contact opnemen?

Tarieven

De tarieven worden vastgesteld op basis van de gewenste deskundigheid, tijdstippen en de zorgzwaarte.

Pgb

En als u een indicatie voor een Pgb heeft, dan kunnen de kosten een behoorlijk eind terug gedrongen worden.

Neem voor meer informatie contact op met ons.

 

 

 

Wat vinden onze cliënten van ons?

Dochter

Ik had het eerste telefonische contact met u en vanaf het moment dat ik u sprak voelde ik: dit komt goed. U begreep onze situatie meteen en had ook begrip voor onze verbijstering dat andere mensen vonden dat mijn moeder maar naar een verpleeghuis moest. Nou, daar was ze aan onder door gegaan: of doordat ze corona had gekregen in een verpleeghuis of doordat ze daar alleen zonder haar dierbaren zou zijn.

En vervolgens had u in een paar uur de nachtzorg voor ons geregeld per direct. Dat was zo’n opluchting.

Dankzij jullie organisatie kon mijn moeder thuis verder herstellen en zijn mijn vader en ik ‘overeind’ gebleven. En kon ik ook met een gerust hart zelf slapen, omdat ik wist dat mijn moeder de zorg kreeg die ze nodig had.

Ik heb de zorgverleenster zelf nooit ontmoet, maar hoe mijn moeder over haar vertelde na de eerste nacht wist ik gewoon: dit zit helemaal goed. De zorgverleenster is zeer professioneel en heeft daarnaast oog en hart voor de mens. Een gouden combinatie.

Ik hoop dat mijn moeder voorlopig verdere gezondheidsproblemen bespaard zal blijven, maar mocht het ooit weer nodig zijn, dan heb ik jullie in mijn adresboek staan.

Nogmaals heel erg bedankt voor alle goede zorgen.

Kinderen van mevrouw O.

Onze moeder was terminaal en zou in een hospice geplaatst moeten worden omdat het voor ons, als haar kinderen, niet mogelijk was om de nachten bij haar te blijven.
Dat vonden wij een zeer onprettige gedachte. Mede omdat onze moeder altijd al aangegeven had dat ze liever thuis zou willen sterven.

Particuliere Thuiszorg Nederland kwam met een voor ons perfecte oplossing. Gedurende de laatste 4 weken van haar leven is er elke nacht iemand bij haar gebleven. Het team van Particuliere Thuiszorg Nederland was klein, zodat ze niet elke keer nieuwe gezichten aan bed kreeg. Ze heeft zelfs in haar laatste weken nog een band kunnen opbouwen met de verpleegkundigen wat haar rust en vertrouwen heeft gegeven.

Voor ons was het ook zeer prettig omdat we met onze vragen omtrent het stervensproces op elk moment bij het team terecht konden.

Dus Particuliere Thuiszorg Nederland, heel hartelijk bedankt voor jullie goede zorgen. Wij hebben het zeer geapprecieerd.

Zorgaanbod

Ons zorgaanbod is maatwerk. U vraagt, wij draaien.

Op onze website treft u de meest gangbare zorg aan. Maar dit is echter een leidraad. Want, zoals gezegd, ons zorgaanbod is maatwerk. In overleg is er erg veel mogelijk.

Particuliere Thuiszorg Nederland biedt zorg vanaf 8 uren aaneengesloten. Cliënten die meerdere korte zorgmomenten nodig hebben en bereid zijn toch de volle 8 uur zorg aaneengesloten te betalen kunnen met de zorgverlener afspraken maken over wat te doen in de tussenliggende tijd.

Neem daarom contact met ons op. We kunnen u vast en zeker verder helpen.

Extra informatie

We hebben een aantal artikelen geschreven die erg handig voor u kunnen zijn.

Altijd de juiste zorg

Blokzorg via Particuliere Thuiszorg Nederland
BlokzorgLees meer
Respijtzorg via Particuliere Thuiszorg Nederland
RespijtzorgLees meer
Ouderenzorg via Particuliere Thuiszorg Nederland
OuderenzorgLees meer