Nachtzorg, zorg op maat ⋆ Particuliere Thuiszorg Nederland
Bel ons

Nachtzorg, zorg op maat

Contact opnemen
Sluiten

Direct zorg aanvragen

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Nachtzorg van Particuliere Thuiszorg Nederland kan u de oplossing bieden voor u als het lastig is om ’s nachts alleen te zijn. Maar ook als u ’s nachts niet meer alleen voor uw zieke partner kunt zorgen. Hierdoor bent u overdag weer uitgeslapen en kunt u genieten van uw omgeving.

Nachtzorg, wanneer is het nodig?

Een oogje in het zeil houden bij bijvoorbeeld dementie. Dementerenden kunnen gaan dwalen. Als er een vertrouwde zorgverlener bij u ’s nachts aanwezig is, kan deze u daaNachtzorg van Particuliere Thuiszorg Nederlandrin ontlasten.

Of bij spierziektes zoals ALS of MS. Bij deze ziektes kunnen  gedurende de nacht op wisselende tijden, korte zorgmomenten nodig zijn. Onze nachtzorg kan daarbij een oplossing voor u bieden zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten voor respons op een halsalarmering systeem. Of misschien kan er zelfs opname in het verpleeghuis voorkomen worden. Want wij bieden die nachtzorg aan die precies past in uw situatie.

Zorg op maat

Nachtzorg van Particuliere Thuiszorg Nederland betekent “zorg op maat!” Wij hanteren dan ook geen standaard tijden zoals de meeste andere zorgaanbieders doen van 23.00 – 07.00 uur. Wij kijken specifiek naar uw behoefte. Wanneer u bijvoorbeeld ook hulp nodig heeft bij het nacht-klaar maken en naar bed gaan dan doen we dat er gewoon bij. De zorgverlener kan dan bijvoorbeeld al om 21.00 uur naar u toekomen om u te ondersteunen en blijft vervolgens tot de volgende ochtend. Wanneer het wenselijk is kan de zorgverlener u zelfs nog ondersteunen met de ochtendzorg. Kortom nachtzorg van Particuliere Thuiszorg Nederland is zeer flexibele zorg en op maat.

Wij hanteren echter wel een minimaal aantal aaneengesloten uren. Dat zijn er 8. Natuurlijk mogen het er ook meer zijn. De tijdstippen en duur van de nachtzorg worden vastgesteld op basis van uw behoefte.

Wij bemiddelen in verschillende vormen van nachtzorg:

  • Een slaapwacht door een helpende, verzorgende of verpleegkundige
  • Een waaknacht door een helpende, verzorgende of verpleegkundige

Kosten

De tarieven worden vastgesteld op basis van deskundigheid en zorgzwaarte. Neem hiervoor contact op met ons.

Meer informatie over onze particuliere thuiszorgdiensten?

Direct zorg aanvragen

Bel: 085-2011242
Of mail ons

Wat zeggen onze cliënten over onze nachtzorg/palliatieve zorg?

Dochter:

Ik had het eerste telefonische contact met u en vanaf het moment dat ik u sprak voelde ik: dit komt goed. U begreep onze situatie meteen en had ook begrip voor onze verbijstering dat andere mensen vonden dat mijn moeder maar naar een verpleeghuis moest. Nou, daar was ze aan onder door gegaan: of doordat ze corona had gekregen in een verpleeghuis of doordat ze daar alleen zonder haar dierbaren zou zijn.

En vervolgens had u in een paar uur de nachtzorg voor ons geregeld per direct. Dat was zo’n opluchting.

Dankzij jullie organisatie kon mijn moeder thuis verder herstellen en zijn mijn vader en ik ‘overeind’ gebleven. En kon ik ook met een gerust hart zelf slapen, omdat ik wist dat mijn moeder de zorg kreeg die ze nodig had.

Ik heb de zorgverleenster zelf nooit ontmoet, maar hoe mijn moeder over haar vertelde na de eerste nacht wist ik gewoon: dit zit helemaal goed. De zorgverleenster is zeer professioneel en heeft daarnaast oog en hart voor de mens. Een gouden combinatie.

Ik hoop dat mijn moeder voorlopig verdere gezondheidsproblemen bespaard blijven, maar mocht het ooit weer nodig zijn, dan heb ik jullie in mijn adresboek staan.

Nogmaals heel erg bedankt voor alle goede zorgen.

Kinderen van mevrouw O.,

Onze moeder was terminaal en zou in een hospice geplaatst moeten worden omdat het voor ons, als haar kinderen, niet mogelijk was om de nachten bij haar te blijven.
Dat vonden wij een zeer onprettige gedachte. Mede omdat onze moeder altijd al aangegeven had dat ze liever thuis zou willen sterven.

Particuliere Thuiszorg Nederland kwam met een voor ons perfecte oplossing. Gedurende de laatste 4 weken van haar leven is er elke nacht iemand bij haar gebleven. Het team van Particuliere Thuiszorg Nederland was klein, zodat ze niet elke keer nieuwe gezichten aan bed kreeg. Ze heeft zelfs in haar laatste weken nog een band kunnen opbouwen met de verpleegkundigen wat haar rust en vertrouwen heeft gegeven.

Voor ons was het ook zeer prettig omdat we met onze vragen omtrent het stervensproces op elk moment bij het team terecht konden.

Dus Particuliere Thuiszorg Nederland, heel hartelijk bedankt voor jullie goede zorgen. Wij hebben het zeer geapprecieerd.