Blokzorg, zorg zonder haast ⋆ Particuliere Thuiszorg Nederland
Bel ons

Blokzorg, zorg zonder haast

Contact opnemen
Sluiten

Direct zorg aanvragen

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Blokzorg in de ochtend zorgt voor hulp bij het op gang komen. Of voor professionele hulp bij langere zorgmomenten.  En met onze blokzorg ’s avonds kunt u met gerust hart de nacht in gaan.

Ideaal als u niet alle dagen zorg nodig heeft, maar bijvoorbeeld maar enkele dagen in de week.

Blokzorg en ADL

Blokzorg is dus uitermate geschikt voor hulp bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Maar niet uitsluitend. Ook specifieke verpleegkundige handelingen kunnen in de blokzorg opgenomen worden.

Doordat onze zorgverleners minimaal 8 uren aaneengesloten zorg bieden ervaart u niet de ongemakken van een zorgverlener met haast. U kunt met een zorgverlener via Particuliere Thuiszorg Nederland rustig wakker worden en op gang komen. Zonder stress en zo min mogelijk ongemak.

Dementie, herkenning en veiligheid

Wij werken met kleine en vaste zorgteams, daardoor krijgt u maar een beperkt aantal zorgverleners aan uw bed. Hierdoor kan er een vertrouwensband ontstaan wat weer voor herkenning en een gevoel van veiligheid zal zorgen. Vooral voor zorgvragers met dementie erg belangrijk.

Observatie

Maar bovenal stellen wij dat voorkomen beter is dan genezen. Wanneer een zorgverlener langer bij een zorgvrager aanwezig is kan men ook beter observeren. Met een betere observatie kunnen we uiteraard weer eerder bijsturen en de zorg in overleg met u aanpassen. Ook dat geeft rust en vertrouwen.

Tarieven

De meeste zorgverleners hanteren een uurprijs vanaf €40,- per uur.

Kleine, vaste zorgteams

Zorgbehoevend zijn is al vervelend genoeg. We laten de voor u noodzakelijke zorg zo prettig mogelijk verlopen. Particuliere Thuiszorg Nederland doet dit met zo min mogelijk verschillende zorgverleners. Zodat u ze echt kunt leren kennen en vertrouwen. Dat is de basis van goede zorgverlening!

We zijn 24/7 bereikbaar en kunnen op (zeer) korte termijn reeds zorg aanbieden.

Meer informatie over onze particuliere thuiszorgdiensten?

Direct zorg aanvragen

Bel: 085-2011242
Of mail ons

Een van onze cliënten over onze respijtzorg

Mijnheer R. uit N.,

Toen mijn vrouw anderhalf jaar geleden een ernstig ongeval kreeg stortte onze wereld in. Door het ongeval heeft ze hersenschade opgelopen en heeft ze 24 uur per dag zorg nodig. Haar dagritme was totaal verstoord en ik was dag in dag uit bezig met het zorgen voor haar.
Ik had geen tijd meer voor mezelf en al helemaal niet meer voor mijn hobby’s. Hoe veel ik ook van mijn vrouw hou, zoiets put je wel helemaal uit.

We hebben toen Particuliere Thuiszorg Nederland ingeschakeld. Wat zijn we blij dat we dat hebben gedaan!
Inmiddels komt het team van 3 verpleegkundigen al 1,5 jaar bij ons over de vloer. Overdag helpen ze mij met de zorg voor mijn vrouw en ondernemen ze regelmatig leuke dingen met haar. En ik heb op die manier weer tijd voor mijn hobby’s!

Kortom, mijn vrouw en ik zijn erg blij met de zorg van Particuliere Thuiszorg Nederland!