Info voor de transferverpleegkundige ⋆ Particuliere Thuiszorg Nederland
Bel ons

Info voor de transferverpleegkundige

Contact opnemen
Sluiten

Direct zorg aanvragen

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Respijtzorg Mantelzorg Particuliere Thuiszorg Nederland, dankzij doorverwijzing door de transferverpleegkundigeAls transferverpleegkundige krijgt u regelmatig te maken met vragen en onzekerheden van uw patiënten:

“Ik ben klaar in het ziekenhuis, maar alleen thuis dat gaat niet lukken. Wat nu?”
“Mijn vader heeft zijn operatie redelijk doorstaan, hij wordt volgende week ontslagen. Wat zijn de mogelijkheden?”
“Kan ik wel terug naar huis, met zoveel instructies en medicijnen?”

Van ziekenhuis naar huis?

In ziekenhuizen wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van zorg. Daaronder valt ook de zorg die nodig is na een ziekenhuisopname.
Goede zorg, ook na een ziekenhuisopname.

Begeleiding door de transferverpleegkundige

Als transferverpleegkundige begeleidt u de patiënt bij de overgang van ziekenhuis naar huis, waar thuiszorg noodzakelijk kan zijn.
Patiënten die te maken krijgen met een intensieve zorgvraag voelen zich, juist in die periode vaak onzeker. Ook hun begeleiders, familie en vrienden, die hen bijstaan en behulpzaam zijn, zijn op zoek naar de juiste, betrouwbare informatie en u bent daarbij hun aanspreekpunt.

Geen wachtlijsten

Particuliere Thuiszorg Nederland werkt in principe zonder wachtlijsten, in heel Nederland. Als bureau, gespecialiseerd in 24-uurs thuiszorg en 24-uurs verpleging, regelt Particuliere Thuiszorg Nederland de zaken die geregeld moeten worden. En wordt de zorg verleend, met kwaliteit, respect en betrokkenheid. Ook voor u als (transfer) verpleegkundige is Particuliere Thuiszorg Nederland het juiste aanspreekpunt. We zijn snel, accuraat en werken met vaste teams gespecialiseerde zorgverleners.

Wij maken graag kennis met u om tijdens een persoonlijk onderhoud meer te vertellen over de mogelijkheden en onze manier van werken.