24-uurs zorg, 7 dagen per week ⋆ Particuliere Thuiszorg Nederland
Bel ons

24-uurs zorg, 7 dagen per week

Vanzelfsprekend

Contact opnemen
Sluiten

Direct zorg aanvragen

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

24 uur per dag zorg nodig?

Met 24-uurs zorg van Particuliere Thuiszorg Nederland kunt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Want verhuizen naar een zorginstelling omdat de zorg te intensief wordt, dat willen maar weinig mensen. Bij ons krijgt u 24 uur per dag zorg thuis. Tot het eind toe.

Als u altijd al een zeer zelfstandig leven heeft geleid, dan is de overgang naar zorg in huis lastig. Maar als goede zorg thuis er voor kan zorgen dat u niet hoeft te verhuizen, dan is het natuurlijk het overwegen waard. De zorgverleners van Particuliere Thuiszorg Nederland zijn ingesteld om u zo vrij als mogelijk te laten functioneren.

Wilt u op vakantie met uw familie? Vaak is dat goed mogelijk! Ontlasting van uw mantelzorgers? Geen probleem.

Particuliere Thuiszorg Nederland staat garant voor professionele en empathische zorg. Al sinds 1987.

Dus thuis blijven wonen mét kwalitatief goede zorg? Voor 24 uurs zorg thuis belt u Particuliere Thuiszorg Nederland!

Bel: 085 2011 242

En heeft u verpleging nodig, bekijk dan onze pagina over 24 uurs verpleging.

“Thuisblijven met kwalitatieve 24-uurs zorg – Particuliere Thuiszorg Nederland, uw vertrouwde zorgpartner sinds 1987.”

Dementie of Alzheimer?

Is 24-uurszorg een oplossing?

Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van dementie kan 24-uurs zorg de oplossing zijn om de zorgvrager in de zo vertrouwde omgeving te kunnen laten wonen. Wie kent er niet het gezegde: “Een oude boom verplant men niet”.

Juist wanneer het geheugen niet meer optimaal functioneert, is het voor een zorgvrager zeer waardevol om lekker thuis te kunnen blijven wonen. Daar waar men helemaal vertrouwd is met de indeling en de spullen.

Daarnaast zorgt 24 uur zorg voor een grotere gevoel van veiligheid. Nachtelijk dwalen behoort tot het verleden en er is altijd iemand in de buurt zodat men zich niet eenzaam hoeft te voelen.

24 uurs zorg via Particuliere Thuiszorg Nederland, voor 24 uurs zorg thuis

ALS

Maar ook bij een progressieve ziekte zoals ALS, waarbij langzaam steeds meer spierfuncties verloren gaan, kan 24-uurs zorg een uitkomst bieden.

Door ALS vermindert de zelfredzaamheid en wordt opname op den duur als onvermijdelijk gezien. Met zorg via Particuliere Thuiszorg Nederland is opname niet langer meer noodzakelijk en kunt u in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Een vast team van zorgverleners kan u ondersteunen bij de zorg die u op dat moment van de dag nodig heeft. Een zorgverlener via Particuliere Thuiszorg Nederland staat 24 uur per dag voor u klaar zodat u de gewenste zorg ook op het voor u gewenste tijdstip kunt ontvangen.

Palliatieve zorg

Wanneer u van uw arts te horen heeft gekregen dat u terminaal bent is het met de zorg via Particuliere Thuiszorg Nederland mogelijk om thuis te blijven in uw laatste levensfase.

Ook minder uren dan 24 uur zorg is mogelijk

Wij vinden het erg belangrijk dat u, wanneer u dat wenst, in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Zeker in uw laatste levensfase. Dat kan met 24-uurs zorg van Particuliere Thuiszorg Nederland. U kunt beginnen met af en toe een dag (8 uur) ter ontlasting van uw mantelzorger(s). Dit kunt u uitbreiden naar meerdere dagen per week, en meer uren per dag, tot 24 uur per dag verzorging, 7 dagen in de week. We werken dan met een klein vast zorgteam. Zodat u altijd dezelfde gezichten om u heen ziet.

Wilt u meer lezen over onze palliatieve zorg?

Palliatieve thuiszorg of verpleeghuiszorg via Particuliere Thuiszorg Nederland, ook voor 24 uurszorg, of 24 uur zorg thuis.

Mantelzorg

Zo zijn er nog tal van voorbeelden te benoemen waarbinnen 24-uurs zorg van Particuliere Thuiszorg Nederland de oplossing kan bieden om u en uw mantelzorgers te ontlasten.

Helaas zien wij met enige regelmaat dat de mantelzorger overbelast raakt. Wij kunnen de 24-uurs zorg dan tijdelijk inzetten om de mantelzorger weer bij te laten komen. Zodra de batterij weer is opgeladen kunnen zij zelf de zorg weer op zich nemen. Tenslotte is het beter voorkomen dan genezen. In een aantal situaties kan de zorg volledig overgenomen worden, dit alles geheel naar wens van de zorgvrager.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor mantelzorgers? Bekijk dan ook onze pagina over respijtzorg.

24 uur aaneengesloten zorg

Bij 24-uurs zorg heeft u dag en nacht een zorgverlener tot uw beschikking. Een vaste zorgverlener blijft een etmaal, of meerdere aaneengesloten etmalen, aanwezig bij de cliënt. Meestal zijn het een klein aantal zorgverleners in een vast team die elkaar afwisselen. Dit vaste zorgteam zorgt voor de continuïteit van de te geven zorg.

Ze staan klaar op het moment dat u zorg nodig heeft. En ze respecteren uw privacy wanneer u dat wenst. Ze geven zorg op maat.

Continu toezicht en nabijheid

24-uurs zorg is met name geschikt waar continu toezicht en nabijheid vereist is. Uiteraard is 24 uur zorg thuis voor de meest uiteenlopende ziektes/aandoeningen beschikbaar. We hebben er hierboven al een aantal van besproken. Voor zwaardere zorg hebben we o.a. 24-uursverpleging.

Neem contact met ons op als u niet zeker weet of wij u ook in uw specifiek geval kunnen helpen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wat valt onder 24-uurs zorg?

24 uur zorg thuis is zorg op maat

Voorop gesteld bepaalt u zelf wat u wel en wat u niet wilt.  De hulp draait natuurlijk om zorg en verpleging. Onze zorgverleners helpen u bijvoorbeeld met de algemene dagelijkse levensbehoeften (ADL). Dus helpen bij het opstaan en het naar bed gaan. Maar ze helpen u ook met de persoonlijke verzorging en alle taken die met de zorg te maken hebben. Denk dan bijvoorbeeld aan medicijnen aanreiken, wondverzorging en katheters aanbrengen en legen.

Maar het activeren behoort ook tot hun taken. Buiten wandelen, gezelschap bieden of bezoekjes brengen aan kennissen en familieleden kunnen ook tot de mogelijkheden behoren.

Particuliere Thuiszorg Nederland

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie over 24 uurs zorg thuis kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk adviesgesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

We zijn 24/7 bereikbaar en kunnen op (zeer) korte termijn al zorg aanbieden.

Meer informatie over onze particuliere thuiszorgdiensten?

 

Neem contact met ons op

Extra informatie

We hebben een aantal artikelen geschreven die erg handig voor u kunnen zijn.

Altijd de juiste zorg

Ouderenzorg via Particuliere Thuiszorg Nederland
OuderenzorgLees meer
Palliatieve thuiszorg via Particuliere Thuiszorg Nederland
Palliatieve zorgLees meer
Respijtzorg via Particuliere Thuiszorg Nederland
RespijtzorgLees meer