24 uurs verpleging ⋆ Particuliere Thuiszorg Nederland
Bel ons

24 uurs verpleging? Particuliere Thuiszorg Nederland

Vanzelfsprekend

Contact opnemen
Sluiten

Direct zorg aanvragen

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u 24 uur verpleging aan huis nodig? Dan kan met 24 uurs verpleging thuis. Particuliere Thuiszorg Nederland kan dit op korte termijn voor u regelen. Dat kan 24 uur per dag en 7 dagen per week.

24 uur gespecialiseerde verpleging

We zijn gespecialiseerd in verpleging van cliënten met ernstige aandoeningen. Denk o.a. aan ALS, MS en Parkinson. Maar we zijn ook gespecialiseerd in thuisbeademing  of dementie in vergevorderde stadium.

Vaak hebben deze cliënten 24 uurszorg of 24 uursverpleging nodig. Zelfs in een verpleeghuis is dit niet altijd te verkrijgen. Denk daarom aan Particuliere Thuiszorg Nederland als u 24 uur per dag verpleging nodig heeft. We werken met een klein vast team in 24 uurdiensten. Zodat u altijd dezelfde gezichten om u heen heeft.

We bieden ook 24 uurszorg. Als toezicht en nabijheid belangrijker is. Lees hier meer over onze 24 uurszorg pagina.

Zorg aan het einde van een leven

Ook bieden wij ondersteuning aan cliënten in hun terminale fase van hun leven. Wij kunnen u verbinden met deskundige zorgverleners die gespecialiseerd zijn in terminale zorg. Dit kan vanaf 8 uur tot 24 uur per dag.

Palliatieve zorg

Palliatieve zorg wordt gegeven aan cliënten die niet meer genezen van hun ziekte. Ze zijn uitbehandeld. Maar ook dementie, COPD of hartfalen behoren bij de terminale ziekten. Al kunt u hiermee nog weken, maanden of zelfs jaren leven.

De palliatieve zorg sluit aan wat de cliënt op dat moment nodig heeft.

De kwaliteit van leven staat op de eerste plaats. Wat wil een client of de naasten nog? Waar is er nog behoefte aan? De cliënt blijft zo lang mogelijk regisseur van zijn eigen leven. Die vrijheid blijft tot het einde toe behouden. De diverse zorgverleners werken nauw samen en ook de naasten worden niet vergeten.

Palliatieve thuiszorg of verpleeghuiszorg via Particuliere Thuiszorg Nederland, ook voor 24 uurszorg, of 24 uur zorg thuis.

24 uurszorg of 24 uursverpleging?

Bij palliatieve zorg hoeft de zorgbehoefte in het begin nog niet veeleisend te zijn. Na verloop van tijd kan 24 uursverpleging noodzakelijk zijn. Deze overschakeling van zorg kan via Particuliere Thuiszorg Nederland vlekkeloos verlopen.

Bijvoorbeeld als u begint met 8 uur zorg op een dag op het moment dat de mantelzorgers tijd voor zichzelf nodig hebben. Dit kan uitgebreid worden naar dagelijkse zorg en verpleging met een uitbreiding van uren. Tot 24 uur verpleging per dag. Op dat moment wordt er gewerkt met een klein zorgteam. Met vaste gezichten.

Onze zorgverleners

Onze zorgverleners hebben de Nederlandse nationaliteit, zijn gediplomeerd, zeer ervaren en volgen regelmatig cursussen om bij te blijven. Daarnaast zijn ze vriendelijk en integer.

Verder willen wij benadrukken dat onze zorgverleners zich aanpassen aan uw levensritme en levensstijl.

Kosten van 24 uurs verpleging aan huis

De tarieven voor 24 uur verpleging in huis zijn wat lastig aan te geven. Want deze zijn afhankelijk van de verpleegkundige handelingen.

Offerte op maat

Daarom maken wij op basis van uw zorgvraag een zorgvuldige offerte op maat.

Pgb

Als u een indicatie voor een pgb heeft, dan kunnen de kosten al voor een groot gedeelte daaruit vergoed worden. Bij Wlz vaak helemaal. Vraag ons om meer informatie.

Meer informatie?

Voor meer informatie over 24 uurs verpleging thuis kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

We zijn 24/7 bereikbaar en kunnen op (zeer) korte termijn reeds zorg aanbieden.

Meer informatie over onze particuliere thuiszorgdiensten? Of wilt u eerst ons uitgebreide artikel over verpleeghuiszorg lezen? Daarin staat o.a. ook dat het thuis gegeven kan worden.

Neem contact met ons op

Interessante artikelen voor u bij elkaar gezet.

Via onderstaande artikelen bent u snel op de hoogte wat voor u belangrijk is op het moment dat u voor het eerst zorg nodig heeft.

24 uursverpleging

Wij kunnen overal in Nederland (Waddeneilanden in overleg) voor 24 uurs verpleging zorgen.

Maar wilt u zichzelf overtuigen, onder aan de pagina kunt u doorklikken naar de provincies waarin de gemeenten staan opgenomen waar we zorg verlenen.

Staat uw gemeente er toch niet bij? Neem dan contact met ons op. Waarschijnlijk kunnen we u toch helpen!

Bij 24 uursverpleging is heel veel mogelijk.

 

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op.

Altijd de juiste zorg

24 uurs thuiszorg en verpleging bij Particuliere Thuiszorg Nederland
24 uurs thuiszorgLees meer
Gezinshulp en gezinszorg via Particuliere Thuiszorg Nederland
GezinshulpLees meer
Beademingszorg Particuliere Thuiszorg Nederland
BeademingszorgLees meer