Zelfstandige zorgverleners ⋆ Particuliere Thuiszorg Nederland
Bel ons

Zelfstandige zorgverleners

Vanzelfsprekend

Contact opnemen
Sluiten

Direct zorg aanvragen

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Particuliere Thuiszorg Nederland heeft een landelijk dekkend netwerk van uiterst professionele en vriendelijke zelfstandige zorgverleners.

Nieuwe zorgverleners worden eerst persoonlijk gescreend voordat ze voor Particuliere Thuiszorg Nederland aan de slag mogen.

Wettelijke vereisten

Alle aangesloten zorgverleners hebben een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, een Verklaring Omtrent Gedrag, een BIG registratie (geldt alleen voor verpleegkundigen) en een eigen klachtenfunctionaris.

Kennis en scholing van onze zelfstandige zorgverleners

Al onze zelfstandige zorgverleners zijn in het bezit van de vereiste diploma’s en certificaten.

Daarnaast zorgen de zorgverleners ervoor dat ze continu bijgeschoold worden en op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes op het gebied van zorg.

Gemotiveerd

Het voordeel van zelfstandige zorgverleners is dat ze uitermate gemotiveerd zijn in het geven van perfecte zorg.

Ze zijn niet afhankelijk van tijdsbeperkingen opgelegd door het management. Daardoor kunnen ze u die hulp geven die u verdient en nodig heeft.

Daarnaast zijn ze bijna nooit ziek.
Dus geen wisselende gezichten aan het bed.

Alle voordelen van zelfstandige zorgverleners op een rijtje:

  • Een zelfstandige zorgverlener heeft niet met de arbeidstijdenwet te maken
  • Zelfstandige zorgverleners zijn bijna nooit ziek (want geen werk is ook geen inkomen)
  • Is een zelfstandige zorgverlener ziek, dan zorgen wij voor continuïteit
  • Zelfstandige zorgverleners werken in kleinere teams (max 4 tot 5 personen in 24 uursdiensten)
  • Door continu bijscholen betere kwaliteit
  • Zelfstandige zorgverleners hebben meer plezier in hun werk omdat ze hun cliënten zelf kiezen
  • Daarom is de band met hun cliënten vaak intensiever en persoonlijker
Ja, ik ben overtuigd. Breng me naar de contactpagina!
Zelfstandige zorgverlener van Particuliere Thuiszorg Nederland ook voor thuiszorginstellingen

Een zelfstandige zorgverlener aan het woord:

“Als verzorgende in de 24-uurszorg leer ik mijn cliënten erg goed kennen, dat is logisch want ik ben tenslotte een groot gedeelte van de dag aanwezig. Ik ben er vaker en langer dan de familie, vrienden en zelfs hun eigen kinderen. Soms levert het even wat spanning op, best lastig, maar niet onoverkomelijk.

De cliënt waar ik werk is mijn uitgangspunt. Maar ik vind het ook belangrijk een goede balans te vinden tussen zijn wensen en de tevredenheid van de kinderen bijvoorbeeld.

Voorbeeld

Een dochter van mijn cliënt bracht haar vader onlangs een bezoek en vroeg mij waarom er een gebruikt glas wijn op het keukenblad stond. Had ik gedronken tijdens mijn werk? Nou, nee dus, ik was toch wel enigszins geraakt dat me dat gevraagd werd. Nee, meneer had mij een paar dagen geleden op zijn manier aangegeven (communiceren gaat niet zo eenvoudig meer) dat hij een goed glas bij het eten best op prijs zou stellen af en toe.

Ik vind het belangrijk dat de mensen, die ik verzorg, op hun eigen manier kunnen genieten van het dagelijks leven.

Ik heb haar uitgelegd dat ik dergelijke beslissingen niet zomaar zelf neem. Dat er wel degelijk overleg is gepleegd met de huisarts. En ik heb haar aan kunnen tonen dat het gebruik van af en toe een glas wijn geen probleem was bij de medicijnen die meneer nu gebruikt. Ik heb haar voorgesteld eens een keer binnen te lopen tijdens het eten, aan te schuiven en mee te eten. Het is gewoon fijn om hem nog te zien genieten van kleine dingen in het leven. En ik vind het fijn als zijn dochter dat ook mee kan beleven.”

Interviews met onze zzp’ers

Tineke Haamers, verpleegkundige en zelfstandige zorgverlener via Particuliere Thuiszorg Nederland.
Tineke Haamers is verpleegkundige en werkt o.a. via Particuliere Thuiszorg Nederland. Lees hier het interview dat we met haar hebben gehouden.Lees meer
Felicia Bakker, zelfstandige zorgverlener via Particuliere Thuiszorg Nederland.
Felicia Bakker is Verzorgende IG en werkt o.a. via Particuliere Thuiszorg Nederland. Lees hier het interview dat we met haar hebben gehouden.Lees meer
Paula Kentie is verpleegkundige en werkt o.a. via Particuliere Thuiszorg Nederland. Lees hier het interview dat we met haar hebben gehouden.Lees meer

Dankbare nabestaanden

Privacy staat hoog in ons vaandel. En uiteraard gaan we vertrouwelijk met de gegevens van onze cliënten om. Zorg is ook emotie, en wij vallen onze cliënten daarom niet graag lastig met de vraag voor een review omdat dit zo goed staat op de website. Zij hebben al genoeg aan hun hoofd of willen hun thuissituatie niet graag aan de grote klok hangen. Dat snappen we als geen ander.

Maar zo af en toe nemen de cliënten of nabestaanden zelf het initiatief. En dat waarderen wij heel erg. En zijn we trots op. Zoals deze bijdrage van Tanja op LinkedIn.

En Dineke, we zijn ook trots op jou. Net zoals we dat zijn op alle zelfstandige zorgverleners die voor ons aan de slag zijn. Elke dag weer, met heel veel passie en empathie.

Ook Ingeborg

Ook Ingeborg, die via ons aan de slag is, heeft een mooie review ontvangen. Niet openbaar via de socials, dus geanonimiseerd:

“Ingeborg heeft zeer zeker een positieve bijdrage geleverd. Wij zijn haar enorm dankbaar voor haar deskundige, zorgvuldige en integere zorg voor mijn moeder.”

Dankbare nabestaanden

Ben jij

een zelfstandige zorgverlener?

En wil jij je graag aansluiten bij onze gerenommeerde particuliere thuiszorgorganisatie?

Kan jij je vinden in het bovenstaande, heb je uitstekende referenties en wil je graag naast zorg ook kwaliteit aan het leven van onze cliënten toevoegen? Neem dan contact met ons op!

Contact

Altijd de juiste zorg

Ouderenzorg via Particuliere Thuiszorg Nederland
OuderenzorgLees meer
Palliatieve thuiszorg via Particuliere Thuiszorg Nederland
Palliatieve zorgLees meer
Respijtzorg via Particuliere Thuiszorg Nederland
RespijtzorgLees meer