Particuliere Thuiszorg Nederland, zorgadvies
Particuliere Thuiszorg Nederland voor de huisarts

Informatie voor de huisarts

Particuliere Thuiszorg Nederland, dé partner voor de huisartsAls huisarts krijgt u regelmatig te maken met vragen en onzekerheden van uw patiënten:

“Ik wil graag thuis blijven wonen en niet naar een verpleeghuis”
“Nog zeker een paar weken tot de opname, hoe overbrug ik dat?”
“Ik kan de zorg voor mijn echtgenoot niet meer aan, maar wat nu?”
“Ik weet dat ik afscheid moet nemen, ik wil dat doen in mijn eigen omgeving, maar kan dat wel met al die medische handelingen?”

Wij nemen u die zorg uit handen!

Huisarts als eerste aanspreekpunt

Uw patiënten zoeken een oplossing en u, als huisarts, bent hun eerste aanspreekpunt. U luistert, geeft advies en verwijst door naar de betreffende instanties. Maar wetten, regels en mogelijkheden zijn voor hen vaak zo complex, dat het maken van een goede afweging als belastend wordt ervaren.

Particuliere Thuiszorg Nederland neemt de activiteiten ter hand en regelt, organiseert en verzorgt de zorgverlening die nodig is. Met kwaliteit, respect en betrokkenheid.

24 uurszorg

Particuliere Thuiszorg Nederland is gespecialiseerd in 24 uurszorg en biedt een totaalpakket aan zorg. Indien nodig 7 dagen per week, 24 uur per dag voor kortere of langere tijd. 24 uurszorg kan bijvoorbeeld worden ingezet bij terminale patiënten die in het eindstadium van hun ziekte ervoor kiezen om thuis te verblijven. Ook bij Alzheimer en andere psychogeriatrische problemen kan 24 uurs thuiszorg een uitkomst zijn. Ook bieden we zorg in de periode dat uw patiënt op een wachtlijst staat voor opname in een verpleeg- of verzorgingshuis.

Maakt u zich zorgen over de thuiszorg van uw patiënt?

Bij het verwijzen van uw patiënt naar Particuliere Thuiszorg Nederland kunt u overtuigd zijn van kwaliteit, respect en betrokkenheid.
Wij werken met vaste teams zorgverleners, die altijd goed op de hoogte zijn van de situatie van dat moment. U kunt dus ook verzekerd zijn van een goede communicatie.