Palliatieve zorg

Wat is palliatieve zorg en wat komt daarbij kijken?

Lees verder

Alles wat u wilt weten over de Wlz

In deze gids leggen we u uit wat de Wlz is, voor wie het bedoeld is en hoe u het kunt aanvragen. Maar we hebben.

Lees verder

Zorgkantoren

Heeft u een Wlz indicatie? Dan krijgt u ook te maken met een zorgkantoor. Lees meer over de taken van een zorgkantoor en waar u.

Lees verder

Verpleeghuiszorg

Het aantal plekken in een verpleeghuis wordt niet meer uitgebreid. Er zijn echter wel steeds meer plekken nodig. Hier leest u wat verpleeghuiszorg is en.

Lees verder

Ik heb zorg nodig, waar moet ik op letten?

Navigeren door het complexe landschap van langdurige zorg: Een gids voor beginners. Deze gids is bedoeld om u te helpen door dit complexe landschap te.

Lees verder

Tineke Haamers, verpleegkundige

Tineke Haamers is verpleegkundige en werkt o.a. via Particuliere Thuiszorg Nederland. Lees hier het interview dat we met haar hebben gehouden.

Lees verder

Maak kennis met Felicia Bakker, Verzorgende IG

Felicia Bakker is Verzorgende IG en werkt o.a. via Particuliere Thuiszorg Nederland. Lees hier het interview dat we met haar hebben gehouden.

Lees verder

Maak kennis met Paula Kentie, verpleegkundige

Paula Kentie is verpleegkundige en werkt o.a. via Particuliere Thuiszorg Nederland. Lees hier het interview dat we met haar hebben gehouden.

Lees verder

Een nieuwe zorgverzekering kiezen? Waar moet ik op letten?

Een nieuwe zorgverzekering afsluiten kan elk jaar vanaf ongeveer half november tot en met eind december. Niet iedereen doet het, maar het kan de moeite.

Lees verder

Particuliere thuiszorg of reguliere thuiszorg?

Wanneer kiest u nu voor particuliere thuiszorg en wanneer voor reguliere zorg? We laten u de verschillen zien zodat u makkelijker kunt beslissen.

Lees verder