Particuliere Thuiszorg Nederland, zorgadvies

Niet alleen respijtzorg

Mantelzorg

Als mantelzorger ontplooi je je steeds meer tot een onmisbare schakel tussen je dierbare en allerlei (zorg) instanties. In het begin misschien een aantal uurtjes per maand, tot uiteindelijk wel enkele uren per dag.

Definitie

De overheid wil geen precieze definiëring van een mantelzorger geven, waardoor de gemeentes en diverse zorginstanties deze zelf in proberen te vullen. Daardoor is reguliere thuishulp steeds moeilijker toegankelijk. En de mantelzorger steeds vaker zwaar belast (1 op de 10 mantelzorgers).

Helpende hand

Particuliere thuiszorg organisaties bieden hierin een helpende hand. In het bijzonder Particuliere Thuiszorg Nederland.  In de inmiddels bijna 30 jaar van ons bestaan, zijn wij gepokt en gemazeld. Wij weten waar de problemen liggen, waar we de oplossingen kunnen vinden en vooral hoe wij zo snel en professioneel mogelijk onze cliënten kunnen ontlasten.

Respijtzorg

Voor een mantelzorger kunnen we respijtzorg aanbieden. Tijdelijke ontlasting van het zorgen en even wat lucht. Precies zoals de cliënt en zijn mantelzorger het zouden willen. Eenmalig, voor een bepaalde tijd, of op regelmatige basis.

Ondersteuning in alle zorg

Maar particuliere zorg kan nog veel meer inhouden. Denk aan de nasleep van operaties, valpartijen, (terminale of chronische) ziektes of beperkingen. Zorg voor 8 aaneengesloten uren, of 24 uren? Nachtzorg? Beademingszorg? Voor ons geen probleem. Wij hebben een uitgebreide landelijke database met hoog gekwalificeerde professionals tot onze beschikking. Gespecialiseerde verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden in de zorg of vakmensen in welzijnsdiensten, stuk voor stuk zelfstandige professionals die er uiterst gemotiveerd voor gáán.

Respijtzorg Mantelzorg Particuliere Thuiszorg Nederland

Particuliere Thuiszorg Nederland?

We streven ernaar om onze cliënten zolang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving te houden.
Het vertraagt de achteruitgang, het zorgt voor vertrouwen en een veilig gevoel, dat het genezingsproces alleen maar kan bevorderen.

Daarnaast zorgt een vast zorgteam voor altijd dezelfde gezichten aan bed zodat er een band mee opgebouwd kan worden.