Particuliere thuiszorg in Eersel ⋆ Particuliere Thuiszorg Nederland
Bel ons

Particuliere thuiszorg in Eersel

Contact opnemen
Sluiten

Direct zorg aanvragen

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Particuliere Thuiszorg in EerselParticuliere thuiszorg in Eersel

Met behulp van onze particuliere thuiszorg in Eersel laten wij u of uw geliefden zo lang en aangenaam mogelijk thuis wonen, in uw eigen vertrouwde omgeving.

Onze professionele, zelfstandige zorgverleners komen vaak zelf uit de buurt en weten de weg in uw gemeente.

Het maakt niet uit in welke kern van Eersel u woont: Duizel, Knegsel, Steensel, Vessem of Wintelre. Wij staan u overal bij met goede zorg.

Waarom wij in Eersel met zelfstandige zorgverleners werken?

Zelfstandige zorgverleners zijn zeer gemotiveerd bij het uitoefenen van hun vak en als ‘eigen baas’ ligt het ziekteverzuim onder hen laag. Op onze pagina over zelfstandige zorgverleners vindt u een complete overzicht.

We hebben een hele reeks (zorg) diensten waarmee we u kunnen helpen. Denk dan bijvoorbeeld aan

Wilt u een indruk krijgen waarmee we u nog meer van dienst kunnen zijn?
Kijk dan eens voor een complete opsomming op onze pagina zorgaanbod.

Waarom kiezen voor onze particuliere thuiszorg in Eersel?

Bij ons wordt de particuliere zorg uitsluitend door enthousiaste, professionele zelfstandige zorgverleners verleend. Dat brengt grote voordelen voor u met zich mee. Daarnaast mag u ook een hoge servicegraad van ons verwachten, want dat staat hoog bij ons in het vaandel geschreven.

Voordelen persoonsgerichte zorg

Persoonsgerichte zorg zorgt voor een veel grotere medicatietrouw, wat het uiteindelijke genezingsproces ten goede komt. Dit bleek tijdens een in april gehouden congres in Zweden. Het ziekenhuis verblijf kon zelfs tussen 30 en 50% verkort worden!

Ontlast uw dierbaren

Al kan het voor uw naasten een voorrecht zijn om voor u te zorgen, op een gegeven moment kan de zorg te zwaar vallen. Particuliere thuiszorg kan een oplossing zijn. Buiten verpleegkundige zorg verlenen we o.a. ook respijtzorg. Zo kan uw mantelzorger ook weer even bijtanken.

Ontlast uzelf als zorgvragerWebsite-thuiszorg-009

Persoonlijke zorg van uw partner ontvangen is vanzelfsprekend en vaak wenselijk. Maar deze intieme zorg van uw vrienden, buren of uitwonende kinderen ontvangen niet altijd.
Als uw partner niet in staat is om u persoonlijke zorg te geven, en u dit liever niet (uitsluitend) van uw naasten wilt ontvangen, denk dan eens aan Particuliere Thuiszorg Nederland. Naast verpleegkundige zorg, thuiszorg en respijtzorg, kunnen we u op heel veel vlakken ondersteunen. Op het moment dat het ú uitkomt!
U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat u anderen tot last bent.

Neem contact op met Particuliere Thuiszorg Nederland

Particuliere Thuiszorg Nederland kiest expliciet voor een persoonlijke benadering. We bespreken uitgebreid welke zorg u de beste oplossing biedt. De zorgverleners zorgen voor een zorgplan dat helemaal op uw situatie van toepassing is. Ook op het gebied van begeleiding en contact met de nodige instanties zijn we u graag van dienst.

Direct zorg aanvragen

Bel: 085-2011242
Of mail ons