Particuliere thuiszorg in Gorssel ⋆ Particuliere Thuiszorg Nederland
Bel ons

Particuliere thuiszorg in Gorssel

Contact opnemen
Sluiten

Direct zorg aanvragen

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Gorssel was tot 1 januari 2005 een zelfstandige gemeente. Daarna is Gorssel samen met Almen, Barchem, Eefde, Epse, Exel, Harfsen, Joppe, Kring van Rorth, Laren en Zwiep opgegaan in de gemeente Lochem.

Particuliere thuiszorg in GorsselParticuliere thuiszorg in Gorssel

Het is voor ons totaal geen probleem om particuliere zorg te verlenen in Gorssel. Sterker nog, we kunnen vaak op zeer korte termijn onze diensten aanbieden. We zijn 24/7 bereikbaar en bieden alle soorten zorg.
Veel gevraagde diensten zijn bijvoorbeeld nachtzorg, 24-uurszorg en blokzorg.

Maar we leveren nog veel meer diensten in Gorssel!

Denk dan aan beademingszorg, palliatieve zorg en respijtzorg.
Klik hier voor onze complete zorgdiensten aanbod.

Om een idee te krijgen van onze diensten, lichten we hieronder onze blokzorg toe.

Blokzorg

Stel u bent net bevallen van een wolk van een baby. Maar het herstel is zwaarder dan verwacht.
En als uw partner dan net in het buitenland is voor het werk…., dan is het prettig om te weten dat u gebruik kunt maken van onze blokzorg.

Met behulp van blokzorg kunt u makkelijker de dag opstarten. Hulp bij voeden, verzorgen en indien nodig verplegen, kunnen op vaste momenten per dag gegeven worden.
Voor reeds aanwezige kinderen wordt gezorgd. Opstaan en klaarmaken voor school, geen probleem.

U geeft de tijden aan wanneer u zorg nodig heeft, wij zorgen ervoor dat dat geregeld wordt.

U kunt onze blokzorg afnemen met een minimum van 3 aaneengesloten uren. En het kan uitgebreid worden tot 24 uur. Elke dag opnieuw, zolang u het nodig denkt te hebben.
Maar blokzorg is ook uitermate geschikt voor zorg bij dementie, herstel na ziekte en ter overbrugging naar verpleeghuis.

Onze zorgverlenersParticuliere Thuiszorg Nederland

Op onze pagina over zelfstandige zorgverleners hebben wij een vrij compleet overzicht geplaatst waarom een zelfstandige zorgverlener zo handig is. Maar een van de grootste voordelen is wel dat een zelfstandige zorgverlener praktisch nooit ziek is. Want als ze niet werkt, dan heeft ze ook geen inkomen. U kunt daarom ook veel makkelijker een band opbouwen met uw zorgverlener.

Particuliere Thuiszorg Nederland heeft een landelijk dekkend netwerk van uiterst professionele en vriendelijke zelfstandige zorgverleners. Ze worden eerst zorgvuldig gescreend voordat ze voor ons aan de slag mogen.

Onze zorgverleners hebben één passie: het geven van perfecte zorg!

Doordat ze niet afhankelijk zijn van de tijdsbeperkingen die door het management zijn  opgelegd, kunnen ze u alle hulp geven die u nodig hebt en verdient.

Al onze zorgverleners hebben een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, een Verklaring Omtrent Gedrag en zijn BIG geregistreerd (geldt alleen voor verpleegkundigen).

Bemiddeling

Als je als zelfstandige zorgverlener ook nog op jacht moet naar cliënten, dan kan je die tijd niet aan zorg besteden. Daarbij is dat ook een andere tak van sport. Onze zelfstandige zorgverleners besteden dat graag aan ons uit, wetende dat met interessante en voor hun passende zorgvragen komen.

We delen de passie voor persoonlijke zorg, ieder op zijn eigen manier.

Neem contact op met Particuliere Thuiszorg Nederland

Particuliere Thuiszorg Nederland kiest expliciet voor een persoonlijke benadering. We bespreken uitgebreid welke zorg u de beste oplossing biedt. De zorgverleners zorgen voor een zorgplan dat helemaal op uw situatie van toepassing is. Ze zijn zorgvuldig en betrokken. Ook op het gebied van begeleiding en contact met de nodige instanties zijn we u graag van dienst.

U kunt ons 24/7 bereiken. De zorg kan vaak, indien nodig, in korte tijd opgestart worden.

Direct zorg aanvragen

Bel: 085-2011242
Of mail ons