Particuliere thuiszorg in Nuland ⋆ Particuliere Thuiszorg Nederland
Bel ons

Particuliere thuiszorg in Nuland

Vanzelfsprekend

Contact opnemen
Sluiten

Direct zorg aanvragen

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nuland was vanaf 1 januari 1993 tot 31 december 2014 samen met Vinkel en Geffen een onderdeel van de gemeente Maasdonk. Vanaf 1 januari 2015 is Nuland opgegaan in de gemeente Den Bosch.


Particuliere thuiszorg in Nuland

Particuliere thuiszorg in Nuland

Het is voor ons totaal geen probleem om particuliere zorg te verlenen in Nuland. Sterker nog, we kunnen vaak op zeer korte termijn onze diensten aanbieden. We zijn 24/7 bereikbaar en bieden alle soorten zorg.
Veel gevraagde diensten zijn bijvoorbeeld nachtzorg, 24-uurszorg en blokzorg.

Maar we leveren nog veel meer diensten in Nuland!

Denk dan aan beademingszorg, palliatieve zorg en respijtzorg.
Klik hier voor onze complete zorgdiensten aanbod.

Om een idee te krijgen van onze diensten, lichten we hieronder onze blokzorg toe.

Blokzorg

Soms zijn de afstanden binnen een gezin groot. Kinderen zijn het huis uitgevlogen en wonen elders op zichzelf. Of ouders overwinteren in het buitenland. Dat is op zich helemaal geen probleem. Totdat er iets gebeurd met de gezondheid.

In deze tijd is het best wel zwaar om een jong gezin te hebben. Veel geregel en altijd druk. Vaak springen (groot)ouders bij. Zeker bij ziekte.  Maar het is tegenwoordig niet vanzelfsprekend dat ouders, kinderen en kleinkinderen in dezelfde gemeente (of zelfs hetzelfde land) wonen. De afstanden kunnen erg groot zijn. Soms te groot.

Voorbeeld

Stel u heeft een (schoon)dochter die door ziekte het gezin even niet meer draaiende kan houden. Maar, hoe graag u ook zou willen, u kunt uw dochter niet terzijde staan. Dan kan u toch helpen op afstand. U kunt ons, Particuliere Thuiszorg Nederland, inschakelen om uw dochter te ondersteunen.
Wij kunnen dat middels blokzorg doen. In blokken van minimaal 8 uren (tot 24 uur per dag) staan wij uw dochter en haar gezin bij. Wij ontzorgen haar en haar gezin zolang het nodig is. Zo kan uw dochter rustig aan haar herstel werken.
Maar we staan niet alleen voor uw dochter klaar. Heeft uw zoon, uzelf, uw partner, uw ouders of uw kleinkinderen zorg nodig? Wij staan voor u klaar. Blokzorg is uitermate geschikt voor zorg bij dementie, herstel na ziekte en ter overbrugging naar verpleeghuis.

U geeft de tijden aan wanneer u zorg nodig heeft, wij zorgen ervoor dat dat geregeld wordt.

Bemiddeling

Als je als zelfstandige zorgverlener ook nog op jacht moet naar cliënten, dan kan je die tijd niet aan zorg besteden. Daarbij is dat ook een andere tak van sport. Onze zelfstandige zorgverleners besteden dat graag aan ons uit, wetende dat met interessante en voor hun passende zorgvragen komen.

We delen de passie voor persoonlijke zorg, ieder op zijn eigen manier.

Onze zorgverleners

Wij werken met zelfstandige zorgverleners. Op onze pagina over zelfstandige zorgverleners hebben wij een vrij compleet overzicht geplaatst waarom wij de voorkeur geven aan een zelfstandige zorgverlener.

Wat wij, en zeer zeker onze cliënten, zo fijn vinden is dat de zorgverleners bijna nooit ziek zijn.

Daardoor zie je altijd dezelfde gezichten aan bed en kunt u makkelijker een band met ze opbouwen.

Landelijk dekkend netwerk

Particuliere Thuiszorg Nederland heeft een landelijk dekkend netwerk van uiterst professionele en vriendelijke zelfstandige zorgverleners. Ze worden eerst zorgvuldig gescreend voordat ze voor ons aan de slag mogen.

Onze zorgverleners hebben één passie: het geven van perfecte zorg!

Doordat ze niet afhankelijk zijn van de tijdsbeperkingen die door het management zijn  opgelegd, kunnen ze u alle hulp geven die u nodig hebt en verdient.

Al onze zorgverleners hebben een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, een Verklaring Omtrent Gedrag en zijn BIG geregistreerd (geldt alleen voor verpleegkundigen).

Bemiddeling

Als je als zelfstandige zorgverlener ook nog op jacht moet naar cliënten, dan kan je die tijd niet aan zorg besteden. Daarbij is dat ook een andere tak van sport. Onze zelfstandige zorgverleners besteden dat graag aan ons uit, wetende dat met interessante en voor hun passende zorgvragen komen.

We delen de passie voor persoonlijke zorg, ieder op zijn eigen manier.

Neem contact op met Particuliere Thuiszorg Nederland

Particuliere Thuiszorg Nederland kiest expliciet voor een persoonlijke benadering. We bespreken uitgebreid welke zorg u de beste oplossing biedt. De zorgverleners zorgen voor een zorgplan dat helemaal op uw situatie van toepassing is. Ze zijn zorgvuldig en betrokken. Ook op het gebied van begeleiding en contact met de nodige instanties zijn we u graag van dienst.

U kunt ons 24/7 bereiken. De zorg kan vaak, indien nodig, in korte tijd opgestart worden.

Direct zorg aanvragen

Bel: 085-2011242
Of mail ons

Handige links

Zorg en ondersteuning nodig in Nuland? Bekijk wat uw gemeente voor u kan betekenen op het gebied van Wmo zorg.

Familie, zorg en gezondheid. Handige overzichtspagina van de Rijksoverheid.

CAK, regelingen op het gebied van Wmo, Wlz en zorgverzekering.

SVB, Pgb voor budgethouders en vertegenwoordigers.

Per Saldo, informatie over het Pgb.

Regelhulp:

Regelhulp mantelzorg

Krijg passende zorg en ondersteuning

Zeer complexe zorgvragen

 

Altijd de juiste zorg

Gezinshulp en gezinszorg via Particuliere Thuiszorg Nederland
GezinshulpLees meer
Nachtzorg via Particuliere Thuiszorg Nederland
NachtzorgLees meer
Vakantiezorg via Particuliere Thuiszorg Nederland
VakantiezorgLees meer