Rotterdam, exclusieve zorg ⋆ Particuliere Thuiszorg Nederland
Bel ons

Rotterdam, exclusieve zorg

Contact opnemen
Sluiten

Direct zorg aanvragen

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Particuliere Thuiszorg in RotterdamHet wapen van Rotterdam

Ook in Rotterdam is Particuliere Thuiszorg Nederland dé specialist op het gebied van 24-uur thuiszorg en thuisverpleging, nachtzorg, ouderenzorg en –begeleiding, palliatieve en terminale thuiszorg, blokzorg en welzijnsdiensten. We kennen een persoonlijk aanpak en hebben bijna 30 jaar ervaring.

Kleine vaste zorgteams

In heel Nederland werken wij met gespecialiseerde kleine vaste zorgteams. Deze kleine teams van maximaal 4 tot 5 zelfstandige zorgprofessionals zijn vaak goed op elkaar ingespeeld. Vooral in 24-uursdiensten. Lees onze pagina over zorg door zelfstandige zorgverleners als u meer informatie hierover wilt.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel en op de juiste manier inspelen op nagenoeg alle zorgbehoeften.
“Heldere afspraken, betrouwbaar, en met zorg” staan bij ons hoog in het vaandel.

Waarom kiezen voor onze particuliere thuiszorg in Rotterdam?

Na het intakegesprek krijgt u de mogelijkheid te kiezen uit diverse beschikbare professionele zorgverleners. Zo kan u zelf bepalen wie voor u of uw naaste zorgt!

Voordelen persoonsgerichte zorg

Persoonsgerichte zorg heeft heel veel pluspunten. Tijdens een in Zweden gehouden congres medio april 2016 bleek dat bijvoorbeeld reumapatiënten dankzij persoonsgerichte zorg,  een betere medicatietrouw hebben. Ook zijn ze daardoor veel minder vermoeid en hebben sterkere spieren.

Ontlast uw dierbarenWebsite-thuiszorg-012

Hulpmiddelen, medicijnen en doktersbezoeken. Weet uw mantelzorger de weg?
En daarnaast komt ook nog eens de persoonlijke zorg kijken. Hoe kan uw mantelzorger dat regelen?
Particuliere Thuiszorg Nederland heeft jarenlange ervaring en kan u in korte tijd een stuk verder helpen. Particuliere Thuiszorg Nederland is er niet alleen voor u, maar ook voor uw mantelzorger(s)!

Ontlast uzelf als zorgvrager

Veiligheid en vertrouwen, dat is heel erg belangrijk bij thuiszorg. U bepaalt of u met een zorgverlener in zee wilt, niet de zorgorganisatie. Want een klik is tenslotte heel persoonlijk.
Wetend dat de zorg in goede professionele handen is zorgt ervoor dat u zich kunt focussen op herstel. Of in ieder geval het vertragen van de achteruitgang. Onze betrokken zorgprofessionals staan in ieder geval te popelen om bij u te beginnen!

Neem contact op met Particuliere Thuiszorg Nederland

We zijn 24/7 bereikbaar en kunnen op (zeer) korte termijn reeds zorg aanbieden.

Wij maken met u een afspraak waarin we tot een zo optimaal mogelijke oplossing voor uw zorgvraag komen. De zorg die ú wenst op de tijden die ú het beste uitkomen.

Dus heeft u hulp nodig?
Twijfel dan niet om eens een afspraak met ons te maken. Wij kunnen u helpen!

Direct zorg aanvragen

Bel: 085-2011242
Of mail ons