Particuliere zorg in Schouwen-Duiveland ⋆ Particuliere Thuiszorg Nederland
Bel ons

Particuliere zorg in Schouwen-Duiveland

Contact opnemen
Sluiten

Direct zorg aanvragen

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Schouwen-Duiveland is een grote gemeente dat een heel eiland omvat. Er zijn heel wat kernen, dorpen en steden in deze gemeente. Denk aan Brouwershaven, Bruinisse, Burgh, Dreischor, Ellemeet, Haamstede, Kerkwerve, Nieuwerkerk, Noordgouwe, Noordwelle, Oosterland, Ouwerkerk, Renesse, Scharendijke, Serooskerke, Sirjansland, Westenschouwen, Westerschouwe, Zierikzee en Zonnemaire.

Particuliere Thuiszorg in Schouwen-DuivelandParticuliere thuiszorg in Schouwen-Duiveland

In alle plaatsen op Schouwen-Duiveland bieden wij met onze zelfstandige zorgverleners zorg aan. Het maakt niet uit wat voor een zorg het is, zolang het particulier is, helpen wij u.

Bekijk eens onze zorgdiensten pagina voor een overzicht.

 

We lichten hieronder als voorbeeld onze nachtzorg toe:

Nachtzorg

Wat kunt u zoal verwachten bij nachtzorg?
Wij geven u hieronder een voorbeeld van een cliënt van ons. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden, neem daarover contact met ons op.

Mevrouw S. is gelukkig niet eenzaam. Zij heeft veel vrienden en familie.
Maar ze heeft last van evenwichtsstoornissen en mag van de huisarts de nachten niet alleen doorbrengen in verband met valgevaar.

Dank zij haar groot sociale netwerk, is er bijna altijd wel iemand die bij haar de nacht doorbrengt.
Echter dat lukt niet altijd.

Daarom doet ze een beroep op de nachtzorg van Particuliere Thuiszorg Nederland als er een paar nachten zijn die niet ingevuld kunnen worden.

Als zij belt nemen we direct contact op met een vast team van zorgverleners die de nachtdiensten op zich nemen.
Voor mevrouw is dit natuurlijk een geruststellende gedachte.
Temeer dat ze zo nooit zonder zorg zit en zij niet naar een verzorgingshuis hoeft omdat zijn de nachten niet alleen kan blijven.

Onze zorgverleners

Particuliere Thuiszorg Nederland heeft een landelijk dekkend netwerk van uiterst professionele en vriendelijke zelfstandige zorgverleners. Particuliere Thuiszorg Nederland
Ze worden eerst zorgvuldig gescreend voordat ze voor ons aan de slag mogen.

Onze zorgverleners hebben één passie: het geven van perfecte zorg!

Doordat ze niet afhankelijk zijn van de tijdsbeperkingen die door het management zijn  opgelegd, kunnen ze u alle hulp geven die u nodig hebt en verdient.

Al onze zorgverleners hebben een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, een Verklaring Omtrent Gedrag en zijn BIG geregistreerd (geldt alleen voor verpleegkundigen).

Bemiddeling

Als je als zelfstandige zorgverlener ook nog op jacht moet naar cliënten, dan kan je die tijd niet aan zorg besteden. Daarbij is dat ook een andere tak van sport. Onze zelfstandige zorgverleners besteden dat graag aan ons uit, wetende dat met interessante en voor hun passende zorgvragen komen.

We delen de passie voor persoonlijke zorg, ieder op zijn eigen manier.

Neem contact op met Particuliere Thuiszorg Nederland

Particuliere Thuiszorg Nederland kiest expliciet voor een persoonlijke benadering. We bespreken uitgebreid welke zorg u de beste oplossing biedt. De zorgverleners zorgen voor een zorgplan dat helemaal op uw situatie van toepassing is. Ze zijn zorgvuldig en betrokken. Ook op het gebied van begeleiding en contact met de nodige instanties zijn we u graag van dienst.

U kunt ons 24/7 bereiken. De zorg kan vaak, indien nodig, in korte tijd opgestart worden.

Direct zorg aanvragen

Bel: 085-2011242
Of mail ons