Particuliere thuiszorg in Vlaanderen ⋆ Particuliere Thuiszorg Nederland
Bel ons

Particuliere thuiszorg in Vlaanderen

Contact opnemen
Sluiten

Direct zorg aanvragen

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

In België wonen meer dan 140.000 Nederlanders. De meesten wonen in de grensstreek bij Nederland. In Vlaanderen dus. En al wonen deze Nederlanders niet (meer) in Nederland, het is zeker nog steeds mogelijk om hier particuliere zorg te ontvangen.

Particuliere thuiszorg in VlaanderenParticuliere Thuiszorg in Vlaanderen, België

Voor warme, betrokken en hoog kwalitatieve particuliere thuiszorg in Vlaanderen kunt u terecht bij Particuliere Thuiszorg Nederland. We hebben een zeer ruime ervaring met particuliere thuiszorg en garanderen betrouwbare en persoonlijke verzorging en verpleging. Wanneer en hoe lang u dat zelf wenst.

Dat doen we met behulp van zelfstandige zorgverleners. Ook in België is dat mogelijk. We werken in Vlaanderen met uitermate betrokken professionals. Zij geven de voorkeur aan een kleiner aantal cliënten die ze lang kunnen verzorgen boven een groot aantal cliënten waarmee ze geen band kunnen opbouwen. Meer weten over de voordelen van zzp’ers in de zorg boven medewerkers in vaste dienst? Bekijk dan deze pagina eens.

U kunt bij Particuliere Thuiszorg Nederland terecht voor thuiszorgdiensten als:

Een volledig overzicht vindt u op onze zorgaanbod pagina.
De thuiszorgdiensten stemmen we volledig af op uw behoeften. Zo kunt u op uw vertrouwde manier thuis blijven wonen.

Mantelzorg in het buitenland

Hoe prettig het wonen ook is in het buitenland, op het moment dat er zorg verleend moet worden is het sociale netwerk belangrijk. Mantelzorg kan onmogelijk zijn omdat familie en vrienden misschien ver weg wonen.

Via Particuliere Thuiszorg Nederland kan u dit opvangen. U hoeft niet te verhuizen, en kunt rustig thuis blijven wonen. Wij verzorgen maatwerk.

Zorgachtergrond

Al onze medewerkers hebben een achtergrond in de zorg, zelfs op kantoor. Dat maakt ons uniek.

Neem contact op met Particuliere Thuiszorg Nederland

Particuliere Thuiszorg Nederland kiest expliciet voor een persoonlijke benadering. We bespreken uitgebreid welke zorg u de beste oplossing biedt. De zorgverleners zorgen voor een zorgplan dat helemaal op uw situatie van toepassing is. Ook op het gebied van begeleiding en contact met de nodige instanties zijn we u graag van dienst.

Direct zorg aanvragen

Bel: 085-2011242
Of mail ons