Particuliere thuiszorg in Heemstede ⋆ Particuliere Thuiszorg Nederland
Bel ons

Particuliere thuiszorg in Heemstede

Contact opnemen
Sluiten

Direct zorg aanvragen

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Nederland kent 2 plaatsen in Nederland die Heemstede worden genoemd: Heemstede in Utrecht en Heemstede in Noord Holland.

Al bedoelen we met dit artikel in eerste instantie Heemstede in Noord-Holland, de inhoud geldt natuurlijk ook voor Heemstede (tussen Houten en Nieuwegein) in Utrecht. Want we leveren landelijke particuliere zorg.

Particuliere Thuiszorg in HeemstedeParticuliere thuiszorg in Heemstede

Ook in Heemstede is Particuliere Thuiszorg Nederland dé specialist op het gebied zorg. Zoals 24 uurs thuiszorg en thuisverpleging, nachtzorg, ouderenzorg en –begeleiding, palliatieve en terminale thuiszorg, blokzorg en welzijnsdiensten. We kennen een persoonlijk aanpak en hebben bijna 30 jaar ervaring.

Kleine vaste zorgteams

In heel Nederland werken wij met gespecialiseerde kleine vaste zorgteams. Deze kleine teams van maximaal 4 tot 5 zelfstandige zorgprofessionals zijn vaak goed op elkaar ingespeeld. Vooral in 24-uursdiensten. Lees onze pagina over zorg door zelfstandige zorgverleners als u meer informatie hierover wilt.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel en op de juiste manier inspelen op nagenoeg alle zorgbehoeften.
“Heldere afspraken, betrouwbaar, en met zorg” staan bij ons hoog in het vaandel.

Waarom kiezen voor onze particuliere thuiszorg in Heemstede?Particuliere Thuiszorg Nederland

Onze professionele zorgverleners bieden u diverse voordelen ten opzichte van reguliere zorg:

Zorgachtergrond

Al onze medewerkers hebben een achtergrond in de zorg, zelfs op kantoor. Dat maakt ons uniek.

Voordelen persoonsgerichte zorg

Cliënten die persoonsgerichte zorg ontvangen hebben minder pijn en complicaties blijkt tijdens een congres in april 2016 georganiseerd door de universiteit van Göteborg en het Britse Medical Journal.
Hierdoor dalen de totale zorgkosten.

Ontlast uw dierbarenOntzorg de mantelzorger

Het verzorgd worden door uw naasten zorgt voor een andere onderlinge verhouding. Dat is niet altijd wenselijk. Door de zorg aan anderen over te laten kan u op een meer gelijkwaardige en ontspannen niveau contact houden met uw dierbaren.

Meer tijd en ruimte voor leuke dingen met uw naasten daar kan Particuliere Thuiszorg Nederland te Heemstede voor zorgen. U bepaalt wat u uitbesteedt en wat uw mantelzorger nog doet. Zo blijven de relaties ontspannen en gezond.

Ontlast uzelf als zorgvrager

Hoe goed uw mantelzorger het ook bedoeld, sommige handelingen moeten gewoon door een professional gedaan worden. Nagelknippen bij een diabeticus is zo gedaan door een mantelzorger die niet op de hoogte is van de eventuele risico’s.
En bent u altijd even alert?
Als u gebruik maakt van de professionele zorgverleners van Particuliere Thuiszorg Nederland, dan weet u dat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Dat geeft een gerust gevoel.

Neem contact op met Particuliere Thuiszorg Nederland

We zijn 24/7 bereikbaar en kunnen op (zeer) korte termijn reeds zorg aanbieden.

Wij maken met u een afspraak waarin we tot een zo optimaal mogelijke oplossing voor uw zorgvraag komen. De zorg die ú wenst op de tijden die ú het beste uitkomen.

Dus heeft u hulp nodig?
Twijfel dan niet om eens een afspraak met ons te maken. Wij kunnen u helpen!

Direct zorg aanvragen

Bel: 085-2011242
Of mail ons