Voorschoten ⋆ Particuliere Thuiszorg Nederland
Bel ons

Voorschoten

Contact opnemen
Sluiten

Direct zorg aanvragen

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Particuliere Thuiszorg in VoorschotenParticuliere thuiszorg in Voorschoten

Wij van particuliere thuiszorg Nederland in Voorschoten weten dat de zorgbehoefte per situatie heel verschillend kan zijn. Soms is er continue zorg vereist, bijvoorbeeld wanneer iemand in zijn laatste levensfase zit. In andere gevallen kan een tijdelijke hulp de oplossing zijn, bijvoorbeeld bij revalidatie of ontlasting van een mantelzorger. Maar steeds streven wij ernaar om optimaal te zorgen voor structuur, veiligheid en elke keer dezelfde vriendelijke gezichten aan huis.

Dat is namelijk een van de grootste pluspunten van particuliere thuiszorg.

Doordat we uitsluitend met zelfstandige zorgverleners werken, kunnen we veel flexibeler werken. Een zelfstandige in de zorg heeft namelijk niet met de arbeidstijdenwet te maken en wordt o.a. gescreend op hun sociale en emotionele vaardigheden. Lees ook onze zelfstandige zorgverleners pagina voor meer info.

Onze professionele zorgverleners hebben zich gespecialiseerd in o.a.

Dit is natuurlijk niet een complete opsomming. Wie bieden nog veel meer aan. Op onze pagina Zorgaanbod vindt u een volledig overzicht.

Waarom kiezen voor onze particuliere thuiszorg in Voorschoten?

Na het intakegesprek krijgt u de mogelijkheid te kiezen uit diverse beschikbare professionele zorgverleners. Zo kan u zelf bepalen wie voor u of uw naaste zorgt!

Voordelen persoonsgerichte zorg

Persoonsgerichte zorg heeft heel veel pluspunten. Tijdens een in Zweden gehouden congres medio april 2016 bleek dat bijvoorbeeld reumapatiënten dankzij persoonsgerichte zorg,  een betere medicatietrouw hebben. Ook zijn ze daardoor veel minder vermoeid en hebben sterkere spieren.

Ontlast uw dierbarenWebsite-thuiszorg-012

Hulpmiddelen, medicijnen en doktersbezoeken. Weet uw mantelzorger de weg?
En daarnaast komt ook nog eens de persoonlijke zorg kijken. Hoe kan uw mantelzorger dat regelen?
Particuliere Thuiszorg Nederland heeft jarenlange ervaring en kan u in korte tijd een stuk verder helpen. Particuliere Thuiszorg Nederland is er niet alleen voor u, maar ook voor uw mantelzorger(s)!

Ontlast uzelf als zorgvrager

Veiligheid en vertrouwen, dat is heel erg belangrijk bij thuiszorg. U bepaalt of u met een zorgverlener in zee wilt, niet de zorgorganisatie. Want een klik is tenslotte heel persoonlijk.
Wetend dat de zorg in goede professionele handen is zorgt ervoor dat u zich kunt focussen op herstel. Of in ieder geval het vertragen van de achteruitgang. Onze betrokken zorgprofessionals staan in ieder geval te popelen om bij u te beginnen!

Neem contact op met Particuliere Thuiszorg Nederland

Particuliere Thuiszorg Nederland kiest expliciet voor een persoonlijke benadering. We bespreken uitgebreid welke zorg u de beste oplossing biedt. De zorgverleners zorgen voor een zorgplan dat helemaal op uw situatie van toepassing is. Ook op het gebied van begeleiding en contact met de nodige instanties zijn we u graag van dienst.

Direct zorg aanvragen

Bel: 085-2011242
Of mail ons