Particuliere thuiszorg in Rozendaal ⋆ Particuliere Thuiszorg Nederland
Bel ons

Particuliere thuiszorg in Rozendaal

Contact opnemen
Sluiten

Direct zorg aanvragen

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Particuliere thuiszorg RozendaalParticuliere thuiszorg in Rozendaal

Voor warme, betrokken en hoog kwalitatieve particuliere thuiszorg in Rozendaal kunt u terecht bij Particuliere Thuiszorg Nederland. We hebben ruim 25 jaar ervaring en garanderen betrokken en betrouwbare verzorging en verpleging. Wanneer en hoe lang u dat zelf wenst.

Dat kan omdat we werken met zelfstandige zorgverleners. Deze uitermate betrokken professionals geven de voorkeur aan een kleiner aantal cliënten die ze lang kunnen verzorgen boven een groot aantal cliënten waarmee ze geen band kunnen opbouwen. Meer weten over de voordelen van zzp-ers in de zorg boven medewerkers in vaste dienst? Bekijk dan deze pagina eens.

U kunt bij Particuliere Thuiszorg Nederland terecht voor thuiszorgdiensten als:

Een volledig overzicht vindt u op onze zorgaanbod pagina.
De thuiszorgdiensten stemmen we volledig af op uw behoeften. Zo kunt u op uw vertrouwde manier thuis blijven wonen.

Waarom kiezen voor onze particuliere thuiszorg in Rozendaal?

Na het intakegesprek krijgt u de mogelijkheid te kiezen uit diverse beschikbare professionele zorgverleners. Zo kan u zelf bepalen wie voor u of uw naaste zorgt!

Voordelen persoonsgerichte zorg

Persoonsgerichte zorg heeft heel veel pluspunten. Tijdens een in Zweden gehouden congres medio april 2016 bleek dat bijvoorbeeld reumapatiënten dankzij persoonsgerichte zorg,  een betere medicatietrouw hebben. Ook zijn ze daardoor veel minder vermoeid en hebben sterkere spieren.

Ontlast uw dierbarenWebsite-thuiszorg-012

Hulpmiddelen, medicijnen en doktersbezoeken. Weet uw mantelzorger de weg?
En daarnaast komt ook nog eens de persoonlijke zorg kijken. Hoe kan uw mantelzorger dat regelen?
Particuliere Thuiszorg Nederland heeft jarenlange ervaring en kan u in korte tijd een stuk verder helpen. Particuliere Thuiszorg Nederland is er niet alleen voor u, maar ook voor uw mantelzorger(s)!

Ontlast uzelf als zorgvrager

Veiligheid en vertrouwen, dat is heel erg belangrijk bij thuiszorg. U bepaalt of u met een zorgverlener in zee wilt, niet de zorgorganisatie. Want een klik is tenslotte heel persoonlijk.
Wetend dat de zorg in goede professionele handen is zorgt ervoor dat u zich kunt focussen op herstel. Of in ieder geval het vertragen van de achteruitgang. Onze betrokken zorgprofessionals staan in ieder geval te popelen om bij u te beginnen!

Neem contact op met Particuliere Thuiszorg Nederland

Particuliere Thuiszorg Nederland kiest expliciet voor een persoonlijke benadering. We bespreken uitgebreid welke zorg u de beste oplossing biedt. De zorgverleners zorgen voor een zorgplan dat helemaal op uw situatie van toepassing is. Ook op het gebied van begeleiding en contact met de nodige instanties zijn we u graag van dienst.

Direct zorg aanvragen

Bel: 085-2011242
Of mail ons