Een tweede of derde huis? Ook daar zorg! ⋆ Particuliere Thuiszorg Nederland
Bel ons

Thuiszorg, maar dan in uw tweede huis?

Vanzelfsprekend

Contact opnemen
Sluiten

Direct zorg aanvragen

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Particuliere Thuiszorg Nederland: uw snelle en excellente zorgoplossing

Welkom bij Particuliere Thuiszorg Nederland, waar we uw gezondheid koesteren als een kostbaar goed dat nauwlettend moet worden behartigd. Als bezoeker van de Second Home beurs, waar u investeert in uw toekomstige levensstijl, introduceren wij u graag aan onze particuliere thuiszorgdiensten van topkwaliteit.

Onze zorgverleners: uw gekwalificeerde partners in gezondheid

Bij Particuliere Thuiszorg Nederland geloven we in zorg op maat door zelfstandige zorgverleners die zorgvuldig zijn gescreend op vakbekwaamheid, deskundigheid, professionaliteit en empathie. Onze zorgverleners staan paraat om de uitdagingen aan te gaan die zich kunnen voordoen naarmate u ouder wordt of als uw gezondheid achteruit gaat.

Neem contact met ons op voor meer informatie
24 uurs zorg via Particuliere Thuiszorg Nederland, voor 24 uurs zorg thuis

De gezondheidsuitdagingen van het ouder worden

Nachtzorg

Slaapstoornissen of de behoefte aan assistentie gedurende de nacht? Onze zorgverleners zijn beschikbaar om nachtzorg te bieden, waardoor u en uw dierbaren rustig kunnen slapen, wetende dat er professionele ondersteuning is.

Vakantiezorg

Wilt u blijven genieten van uw vakanties zonder concessies te doen aan uw gezondheid? Onze zorgverleners staan klaar om u te begeleiden en te ondersteunen, zodat u zorgeloos van uw tijd weg kunt genieten.

24-uurszorg en -verpleging

Bij complexe zorgbehoeften bieden onze zorgverleners continue ondersteuning, 24 uur per dag, om ervoor te zorgen dat u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

Beademingszorg

Als ademhalingsproblemen een zorg worden, bieden onze bekwame zorgverleners gespecialiseerde beademingszorg om de ademhaling te ondersteunen en een comfortabele levenskwaliteit te waarborgen.

Gezinszorg

Onze zorgverleners begrijpen dat gezinszorg integraal is voor het welzijn van het hele gezin, en ze bieden ondersteuning die de gehele familie ten goede komt.

 

Snelle hulp binnen 48 uur

Particuliere Thuiszorg Nederland begrijpt dat snelle hulp van cruciaal belang is. Wij kunnen vaak al binnen 48 uur de benodigde ondersteuning bieden, zodat u snel kunt profiteren van onze uitmuntende zorgdiensten.

Nu hulp nodig?
Meest gestelde vragen - FAQ. Zorghotel of hospice?

Zorg in uw tweede of derde huis

Of u nu verblijft in uw eerste, tweede, of derde huis, onze zorgverleners staan klaar om u te voorzien van hoogwaardige zorg op maat. U kunt genieten van onze diensten, ongeacht uw locatie, waardoor u volledige flexibiliteit behoudt in uw levensstijl.

Investeren in uw gezondheid, investeren in uw toekomst

Particuliere Thuiszorg Nederland staat voor u klaar om de uitdagingen van het ouder worden aan te gaan. Wij zijn uw partners in het behouden van een zo optimaal mogelijke levenskwaliteit, ongeacht de gezondheidsuitdagingen die zich voordoen.

Ontdek de voordelen van zorg op maat door ervaren en betrouwbare zorgverleners. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk consult en investeer in uw welzijn en toekomst. Uw gezondheid is onze prioriteit bij Particuliere Thuiszorg Nederland.

Extra informatie

We hebben een aantal artikelen geschreven die erg handig voor u kunnen zijn.

Altijd de juiste zorg

Ontlasting mantelzorg
RespijtzorgLees meer
Nachtzorg via Particuliere Thuiszorg Nederland
NachtzorgLees meer
24 uurs thuiszorg en verpleging bij Particuliere Thuiszorg Nederland
24 uurs zorgLees meer