Paardensport liefhebber? Particuliere Thuiszorg Nederland ⋆ Particuliere Thuiszorg Nederland
Bel ons

Paardensport liefhebber? Particuliere Thuiszorg Nederland

Vanzelfsprekend

Contact opnemen
Sluiten

Direct zorg aanvragen

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw partner in gezondheid

Prachtig toch? Jumping Amsterdam? Dat is pas echt genieten!

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Maar staat u wel eens stil wat de gevolgen kunnen zijn als u tijdens het sporten valt? Of gewoon een trap krijgt? Natuurlijk doet u dat wel eens. En dan prijst u zich vast en zeker gelukkig dat er tot nu toe nog niets ernstigs is gebeurd.

Maar voor hetzelfde geld is u dat wel eens overkomen. Hoe heeft u de zorg toen geregeld? Ging dat eenvoudig?

Wachttijden

We moeten er steeds meer vanuit gaan dat zorg krijgen niet meer vanzelfsprekend is. En zorg zonder bureaucratie en wachttijden al helemaal niet.

Maar gelukkig is er een alternatief: particuliere thuiszorg.

Particuliere thuiszorg zorgt ervoor dat u de zorg krijgt die u nodig hebt. Deze zorg kan (gedeeltelijk) vergoed worden via bijvoorbeeld een PGB van de WLZ of WMO.

 

Gespecialiseerde zorg

Na een val of een andere blessure in de paardensport is gespecialiseerde zorg vaak noodzakelijk. Particuliere thuiszorg kan ervoor zorgen dat u thuis kunt herstellen. Thuis waar uw naasten zijn die u kunnen helpen met het verzorgen van de paarden. U behoudt zo de controle. De zorgverleners houden toezicht op uw herstel en helpen u met de dagelijkse taken en geven persoonlijke zorg zodat u zo snel mogelijk weer naar uw paarden kunt.

Meest gestelde vragen - FAQ. Zorghotel of hospice?

Overbrugging naar de toekomst

Het kan echter ook zijn dat u niet meer in staat bent om zelf voor uw paarden te zorgen. Thuiszorg kan een overbrugging zijn naar de toekomst, waarin u andere regelingen kunt treffen voor de verzorging van uw geliefde dieren, terwijl u zelf de benodigde zorg ontvangt.

Emotionele steun

Het verlies van de mogelijkheid om uw paarden te verzorgen en deel te nemen aan de sport kan emotioneel zwaar zijn. Thuiszorgverleners bieden niet alleen fysieke ondersteuning, maar kunnen ook een luisterend oor bieden en u helpen om te gaan met de veranderingen in uw leven.

Ondersteuning bij aanpassingen

Thuiszorgprofessionals kunnen u helpen bij het maken van aanpassingen in uw leefomgeving, zoals het aanpassen van uw huis of het regelen van vervoer, zodat u, indien mogelijk, nog steeds in staat bent om in de buurt van uw paarden te zijn.

Eigen herstel op de eerste plek

Hoewel het moeilijk kan zijn om de paardensport op te geven vanwege gezondheidsproblemen, is het belangrijk om uzelf en uw herstel op de eerste plaats te zetten. Particuliere thuiszorg is een waardevolle bron om u te helpen door deze uitdagingen heen te komen. Het stelt u in staat om u te concentreren op uw herstel, terwijl u de juiste zorg ontvangt en tegelijkertijd de mogelijkheid hebt om de toekomst van uw betrokkenheid bij de paardensport te overwegen. U verdient de best mogelijke zorg en ondersteuning, zowel voor uzelf als voor uw geliefde paarden.

Onze professionele zorgverleners

Particuliere Thuiszorg Nederland zorgt dus voor particuliere thuiszorg. En met een landelijk* dekkend netwerk van zelfstandige zorgverleners kunnen wij op (zeer) korte termijn zorg verlenen. Zonder wachttijden.
Onze zelfstandige zorgverleners worden gescreend voordat ze voor ons aan het werk gaan. Nieuwsgierig wie ze zijn en waar ze aan moeten voldoen?

Onze zorgverleners werken in blokken van minimaal 8 uur aaneengesloten per etmaal. Heeft u 24 uurszorg nodig, dan werken we vaak met kleine vaste zorgteams. Deze wisselen niet van samenstelling. Zodat u een band kunt opbouwen.

En klikt het niet? Geen probleem, dan zoeken we iemand anders die wel bij u past.

* Voor de Waddeneilanden geldt een uitzondering.

Meer weten, of meteen zorg aanvragen? Neem contact met ons op.

Extra informatie

We hebben een aantal artikelen geschreven die erg handig voor u kunnen zijn.

Altijd de juiste zorg

Ouderenzorg via Particuliere Thuiszorg Nederland
OuderenzorgLees meer
Palliatieve thuiszorg via Particuliere Thuiszorg Nederland
Palliatieve zorgLees meer
Respijtzorg via Particuliere Thuiszorg Nederland
RespijtzorgLees meer